Wirbel va ofera masini spalat aspirat pardoseli profesionale si industriale concepute special pentru maximizarea rezultatelor si minimizarea costurilor. Pentru satisfacerea tuturor cerintelor, gama larga de masini de spalat pardoseala Wirbel permite alegerea utilajului potrivit in functie de destinatia si dimensiunea suprafetei, de la curatare de profunzime la curatare pentru intretinere.
In functie de necesitatile dvs. puteti opta pentru masini spalat aspirat pardoseli Wirbel de tipul:

  • masini spalat aspirat Wirbel impinse, alimentate cu acumulatori sau cablu electric;
  • masini spalat aspirat Wirbel cu post de conducere, cunoscute si sub denumirea de masini cu om la bord, alimentate cu acumulatori;
Masini spalat aspirat pardoseli Wirbel
Masini Spalat Aspirat Pardoseli

Masini Spalat Aspirat Pardoseli

Masinile de spalat pardoseala sunt utilaje de curatenie care pot spala, freca, aspira si usca diverse pardoseli dure. In alegerea unei masini spalat aspirat pardoseli trebuie sa incepeti de la dimensiunea suprafetei de curatat, materialul care acopera pardoseala si activitatea care se desfasoara in spatiul respectiv. Astfel veti putea opta pentru utilaje impinse sau cu om la bord, utilaje alimentate cu acumulatori sau cablu electric.

Masini spalat aspirat pardoseli Wirbel impinse cu cablu electric

Aceste masini spalat aspirat impinse alimentate cu cablu electric sunt ideale pentru curatenia in spatii deschise de dimensiuni mici si medii, in cladiri rezidentiale si administrative, hale si spatii industriale.
Principalul avantaj al acestor utilaje este acela ca durata de utilizare a echipamentului nu mai depinde de nivelul de incarcare al bateriilor, acestea putand fi practic utilizate fara intrerupere. In functie de tipul de perie acestea pot fi cu perii cilindrice sau de tip disc.
Masinile de spalat pardoseala Wirbel alimentate cu cablu electric au o greutate redusa ceea ce le permite sa fie incarcate si transportate cu usurinta.

Masina spalat aspirat Wirbel ROLLY 7½ E 33 Masina spalat aspirat Wirbel ROLLY 11 E 33
Masina spalat aspirat Wirbel RAPID 15 E 38 Masina spalat aspirat Wirbel RAPID 40 E 55
Masina spalat aspirat Wirbel RAPID 15 M 38 Hybrid (cablu electric + acumulatori Litiu)
Vezi toata gama de masini spalat aspirat impinse cu cablu electric profesionale Wirbel

Masini spalat aspirat pardoseli Wirbel impinse cu acumulatori

Aceste masini spalat aspirat impinse alimentate cu acumulatori sunt ideale pentru curatenia in spatiile cu trafic, spatiile aglomerate cu rafturi sau utilaje industriale, de dimensiuni mici, medii sau chiar mari, in cladiri rezidentiale si administrative, spatii comerciale, hale si spatii industriale.
Principalul avantaj al acestor utilaje este manevrabilitatea deosebita a acestora. In functie de tipul de perie acestea pot fi cu perii cilindrice sau de tip disc.
Masinile de spalat pardoseala Wirbel alimentate cu acumulatori pot fi de tipul Litiu sau Gel. Acumulatorul de ultima generatie Litiu Ion (asemanator cu cel al telefoanelor mobile) nu este afectat de conectarea sau deconectarea acestuia de la incarcare, astfel incat operatorul il poate reincarca oricand si cat timp doreste, chiar si partial, fara nici un risc de deteriorare.

Masina curatat Wirbel ROLLY 7½ M33 10Ah Masina curatat Wirbel ROLLY 7½ M33 20Ah
Masina curatat Wirbel ROLLY 11 M33 10Ah Masina curatat Wirbel ROLLY 11 M33 20Ah
Masina spalat aspirat Wirbel RAPID 15 M 38 Masina spalat aspirat Wirbel RAPID 30 SM 45
Masina spalat aspirat Wirbel RAPID 40 SM 55 Masina spalat aspirat Wirbel RAPID 40 M 55
Masina spalat aspirat Wirbel RAPID 40 SD 55 Masina spalat aspirat Wirbel RAPID 40 D 55
Masina spalat aspirat Wirbel RAPID 40 D 60 Masina spalat aspirat Wirbel SW2 700 D BC
Masina spalat aspirat Wirbel RAPID 15 M 38 Hybrid (cablu electric + acumulatori Litiu)
Vezi toata gama de masini spalat aspirat impinse cu acumulatori profesionale Wirbel

Masini spalat aspirat pardoseli Wirbel cu post de conducere

Aceste masini spalat aspirat cu post de conducere denumite si masini curatat pardoseli cu om la bord sunt ideale pentru curatenia in spatii cu suprafete de dimensiuni medii si mari, avand o productivitate ridicata.
Din punctul de vedere al alimentarii cu energie, aceste masini spalat aspirat pardoseli Wirbel cu om la bord sunt alimentate cu acumulatori GEL ce nu necesita intretinere. Alegerea masinii potrivite se face in functie de latimea de spalare, dimensiunea rezervoarelor de solutie si colectare, tipul de acumulatori ce permit utilizarea masinilor pentru o durata de timp suficienta finalizarii lucrarilor de curatenie.

Masina spalat aspirat Wirbel RIDER R 65 RD 55 BC
Masina spalat aspirat Wirbel RIDER R 65 FD 65 BC
Masina spalat aspirat Wirbel RIDER R 65 FD 80 BC
Masina spalat aspirat Wirbel RUNNER R 150 FD 85 BC
Masina spalat aspirat Wirbel RUNNER R 150 FD 100 BC
Vezi toata gama de masini spalat aspirat cu om la bord profesionale Wirbel