Certificari

ISO9001:2015 & IQNET

Echipamente Curatenie

Profesionale & Industriale

  • Str. Soldat Marin Nicolae nr. 31 , Sector 3, Bucuresti
  • 0758 025 025

Certificari

ISO9001:2015 & IQNET

Echipamente Curatenie

Profesionale & Industriale

Masini Spalat Aspirat Conduse

Va oferim masini spalat aspirat pardoseli Wirbel om la bord profesionale si industriale de cea mai buna calitate, alimentate cu acumulatori Gel.
Sunt proiectate pentru a curata suprafete medii si mari. Pentru usurinta utilizarii si confortul operatorului sunt echipate cu post de conducere. Ele imbina puterea si manevrabilitatea in utilizare iar operatorul nu este nevoit sa impinga masina.
Aceste masini spalat aspirat Wirbel cu post de conducere sunt echipate cu acumulatori puternici si rezervoare incapatoare pentru solutie si recuperare, avand astfel o productivitate deosebita.
Alegerea masinii potrivite se face in functie de latimea de spalare, dimensiunea rezervoarelor de solutie si colectare, tipul de acumulatori ce permit utilizarea masinilor pentru o durata de timp suficienta finalizarii lucrarilor de curatenie.
In calitate de reprezentanti autorizati in Romania ai producatorului italian Wirbel, va punem la dispozitie piese de schimb, consumabile si accesorii pentru toate echipamentele si utilajele comercializate.
Pentru mai multe detalii privind gama de masini spalat aspirat pardoseli Wirbel om la bord, alegerea celei mai bune solutii tehnice, oferta de pret, informatii privind stocul din Romania sau comenzi, va rugam sa ne contactati.


Se arată toate cele 5 rezultate

Top