Certificari

ISO9001:2015 & IQNET

Echipamente Curatenie

Profesionale & Industriale

  • Str. Ziduri intre Vii nr. 19, Corp G1, Sector 2, Bucuresti
  • 0758.025.025

Certificari

ISO9001:2015 & IQNET

Echipamente Curatenie

Profesionale & Industriale

Aspiratoare Injectie Extractie

Va oferim aspiratoare injectie extractie Wirbel profesionale de cea mai buna calitate ideale pentru spalat, curatat si uscat tapiterii, mochete si alte suprafete textile.
Din punct de vedere constructiv, aceste aspiratoare injectie extractie Wirbel au rezervoarele de colectare construite din metal inox si sunt echipate cu unul sau doua motoare de aspirare.
Pentru splarea suprafetelor textile, aceste aspiratoare sunt dotate cu pompe de injectie de 28W, 48W sau 60W ceea ce le permite injectarea solutiei cu o presiune de pana la 7 bari si un debit de pana la 4,4 l/secunda.
In calitate de reprezentanti autorizati in Romania ai producatorului italian Wirbel, va punem la dispozitie piese de schimb, consumabile si accesorii pentru toate echipamentele si utilajele comercializate.
Pentru mai multe detalii privind gama de aspiratoare injectie extractie Wirbel profesionale, alegerea celei mai bune solutii tehnice, oferta de pret, informatii privind stocul din Romania sau comenzi, va rugam sa ne contactati.


Afișez 1–9 din 10 rezultate

Top Call Now ButtonSuna acum