Certificari

ISO9001:2015 & IQNET

Echipamente Curatenie

Profesionale & Industriale

  • Str. Ziduri intre Vii nr. 19, Corp G1, Sector 2, Bucuresti
  • 0758.025.025

Certificari

ISO9001:2015 & IQNET

Echipamente Curatenie

Profesionale & Industriale

Masini Spalat Aspirat Impinse

Va oferim masini spalat aspirat pardoseli Wirbel impinse profesionale de cea mai buna calitate, alimentate cu acumulatori sau cablu electric.
Din punct de vedere constructiv, aceste masini de spalat si aspirat pardoseli, au rezervoarele de solutie sau de colectare, intre 7 litri pentru cel mai mic model si 90 litri pentru masina de cea mai mare capacitate.
Principalul avantaj al utilizarii masinilor cu acumulatori este manevrabilitatea deosebita a acestora fiind ideale in spatiile cu trafic, spatiile aglomerate cu rafturi, utilaje industriale etc.
Masinile alimentate cu cablu electric au avantajul ca durata de utilizare a echipamentului nu mai depinde de nivelul de incarcare al bateriilor, au o greutate redusa ceea ce le permite sa fie incarcate si transportate cu usurinta.
In calitate de reprezentanti autorizati in Romania ai producatorului italian Wirbel, va punem la dispozitie piese de schimb, consumabile si accesorii pentru toate echipamentele si utilajele comercializate.
Pentru mai multe detalii privind gama de masini spalat aspirat pardoseli Wirbel impinse, alegerea celei mai bune solutii tehnice, oferta de pret, informatii privind stocul din Romania sau comenzi, va rugam sa ne contactati.


Afișez 1–9 din 17 rezultate

Top Call Now ButtonSuna acum