Certificari

ISO9001:2015 & IQNET

Echipamente Curatenie

Profesionale & Industriale

  • Str. Soldat Marin Nicolae nr. 31 , Sector 3, Bucuresti
  • 0758 025 025

Certificari

ISO9001:2015 & IQNET

Echipamente Curatenie

Profesionale & Industriale

Aspiratoare Umed Uscate

Va oferim aspiratoare umed uscate Wirbel profesionale de cea mai buna calitate ideale pentru aspirarea prafului si a lichidelor in cladiri rezidentiale si administrative, depozite si spatii de productie, hoteluri si pensiuni etc.
Din punct de vedere constructiv, aceste aspiratoare umed uscate Wirbel sunt echipate cu unul, doua sau chiar trei motoare de aspirare a caror putere este de pana la 3450 W si fitru din material textil.
Aspiratoarele pentru praf si lichide Wirbel au rezervoarele construite din metal inox sau plastic ABS foarte rezistent si capacitati de colectare cuprinse intre 16 litri si 80 litri.
In calitate de reprezentanti autorizati in Romania ai producatorului italian Wirbel, va punem la dispozitie piese de schimb, consumabile si accesorii pentru toate echipamentele si utilajele comercializate.
Pentru mai multe detalii privind gama de aspiratoare umed uscate Wirbel profesionale, alegerea celei mai bune solutii tehnice, oferta de pret, informatii privind stocul din Romania sau comenzi, va rugam sa ne contactati.


Se arată 1–9 din 34 de rezultate

Top