Wirbel va ofera aspiratoare industriale concepute pentru sarcini grele si neintrerupte, pentru a se ridica la standardele inalte ale diferitelor industrii, pentru a facilita curatenia in fabrici, uzine, ateliere, depozite si alte locuri de unde trebuie eliminata murdaria umeda si uscata, rumegus sau reziduuri din metal.
Gama de aspiratoare industriale Wirbel este alcatuita din trei mari categorii:

  • aspiratoare industriale pentru praf si umed uscate;
  • aspiratoare industriale antiexplozie ATEX;
  • aspiratoare industriale pentru utilaje pneumatice si scule electrice;
Aspiratoare Industriale
Aspiratoare Industriale

Aspiratoare Industriale Wirbel

La alegerea unui aspirator industrial trebuie sa tineti cont mai ales de tipul de murdarie ce trebuie indepartata (uscata, umed uscata, span etc.), de zona in care se va utiliza aspiratorul (daca aceasta este o zona cu pericol de explozie) si de tensiunea de alimentare (monofazica sau trifazica).
Toate aspiratoarele industriale Wirbel sunt caracterizate prin robustete si durabilitate ridicata datorita selectiei atente a materialelor, filtre foarte eficiente si dispozitive de siguranta performante.

Aspiratoare industriale pentru praf si umed uscate

Aspiratoarele industriale Wirbel pentru praf si umed uscate se utilizeaza in general pentru curatarea spatiilor de productie, a utilajelor, in fabrici, uzine etc.
In functie de tipul de murdarie puteti opta pentru aspiratoare pentru praf uscat cu diferite clase de filtrare sau pentru aspiratoare umed uscate. Diferentele intre aceste aspiratoare sunt date de tipul de alimentare monofazica sau trifazica, functiile si accesoriile din dotare, dimensiunea rezervoarelor, numarul de motoare si puterea de aspirare, clasa si suprafata de filtrare etc.

Aspirator Wirbel T 22 umed uscat Aspirator Wirbel T 54 umed uscat
Aspirator Wirbel T 55 praf uscat Aspirator Wirbel K 855 praf uscat
Aspirator Wirbel Power InDust 60 TP M uscat Aspirator Wirbel Power InDust 60 TP H uscat
Vezi toata gama de aspiratoare industriale Wirbel

Aspiratoare industriale antiexplozie ATEX

Aspiratoarele industriale Wirbel certificate ATEX pentru utilizarea in atmosfere explozive corespund directivelor si standardelor CEE pentru protectia impotriva pericolului de explozie in prezenta gazului sau prafului inflamabil. Aspiratoarele sunt concepute pentru a preveni declansarea oricarei surse de aprindere, garantand siguranta operatiunilor de aspirare.
Din punct de vedere constructiv, aceste aspiratoare sunt echipate cu rezervoare de 20 litri sau 60 litri si alimentate cu motoare monofazice sau trifazice, toate avand clasa de filtrare M.

Aspirator antiexplozie Wirbel Power InDust AX 20 SP Z22 ATEX
Aspirator antiexplozie Wirbel Power InDust AX 20 TP Z22 ATEX
Aspirator antiexplozie Wirbel Power InDust AX 60 TP Z22 ATEX
Vezi toata gama de aspiratoare industriale antiexplozie ATEX Wirbel

Aspiratoare industriale pentru scule electrice si utilaje pneumatice

Aspiratoarele industriale Wirbel pentru utilaje pneumatice si scule electrice sunt aspiratoare umed uscate special construite pentru utilizarea impreuna cu sculele electrice sau pneumatice in domeniul constructiilor sau altor ramuri industriale.
Din punct de vedere constructiv, aceste aspiratoare sunt echipate cu rezervoare de 22 litri sau 50 litri, alimentate cu motoare de 1250W sau 1450W, oprire manuala sau automata si accesorii pentru utilizarea cu scule electrice si pneumatice.

Aspirator Wirbel POWER T WD 22 P EL Aspirator Wirbel POWER T WD 36 P EL FD
Aspirator Wirbel POWER T D 36 P EL Aspirator Wirbel POWER T D 36 I EL
Aspirator Wirbel POWER T D 50 P EL Aspirator Wirbel POWER T D 36 P COMBI
Aspirator Wirbel POWER T D 36 I COMBI Aspirator Wirbel POWER T D 50 P COMBI
Vezi toata gama de aspiratoare scule electrice si pneumatice Wirbel