Centrul nostru de service Wirbel are in stoc cele mai importante piese de schimb iar specialistii nostri au pregatirea tehnica necesara pentru orice reparatie indiferent de complexitatea ei. Fie ca doriti piese de schimb, reparatia echipamentului dvs. sau reparatia se face in baza unui contract de service si mentenanta, aveti garantia calitatii Wirbel.
Stim cat este de important ca echipamentul de curatenie sa functioneze in parametri optimi si sa fie disponibil permanent astfel incat activitatea dvs. sa nu sufere intreruperi neprogramate. Utilizand piesele de schimb originale Wirbel, potrivite fiecarui aparat de curatenie, aveti garantia functionarii acestuia, prelungiti durata de viata asigurand astfel cresterea productivitatii.

Service Echipamente Wirbel
Service Echipamente Wirbel

Service Wirbel

In calitate de reprezentanti autorizati in Romania ai producatorului italian Wirbel, va oferim servicii post vanzare pentru toate echipamentele Wirbel comercializate, aspiratoare praf si umed uscate, aspiratoare injectie extractie si abur, aspiratoare industriale si aspiratoare pentru scule electrice, masini monodisc, masini de spalat aspirat pardoseli impinse si cu post de conducere:

  • piese de schimb orginale Wirbel;
  • service echipamente Wirbel la cerere;
  • contracte de service si mentenanta.

In cazul in care doriti achizitia unor piese de schimb trebuie sa identificam modelul exact al echipamentului. Apoi, specialistii nostri vor selecta codurile corespunzatoare pieselor solicitate pe baza schemelor tehnice desfasurate si vor cere confirmarea dvs. pentru comanda.
In situatia in care echipamentul dvs. Wirbel nu functioneaza, va oferim posibilitatea de a trimite echipamentul la sediul nostru in baza unei programari sau ne putem deplasa la punctul dvs. de lucru pentru reparatia la fata locului.
Contractele de service si mentenanta se incheie pe perioade de minim 12 luni si prevad interventii in scopul prevenirii problemelor tehnice stabilite de comun acord.

Pentru comenzi sau identificarea pieselor de schimb necesare, programari service la sediul nostru sau la punctul dvs. de lucru, contracte de service si mentenanta va rugam sa ne contactati.