In domeniul echipamentelor profesionale si industriale pentru curatenie s-au facut progrese considerabile iar aprecierea fiecarui utilaj depinde in mare masura de performanta si durabilitatea acestuia. Performanta este data nu numai de caracteristicile masinii dar si de calitatea superioara a acesoriilor si consumabilelor si inlocuirea lor atunci cand randamentul aparatelor nu se mai ridica la nivelul initial.
Echipamentele Wirbel sunt concepute pentru foarte multe aplicatii, utilizand accesoriile si consumabilele potrivite. Accesoriile originale Wirbel garanteaza functionarea in parametri optimi pe toata durata de viata a aparatului.

Accesorii si Consumabile Wirbel
Accesorii si Consumabile

Accesorii si Consumabile Wirbel

Wirbel va ofera accesorii si consumbile pentru toata gama de echipamente de curatenie Wirbel profesionale si industriale:

  • aspiratoare profesionale si industriale: saci hartie si textili, filtre naylon, filtre HEPA si tip cartus, duze de aspiratie si pulverizare, tevi si furtune de aspiratie etc.;
  • masini monodisc: paduri de diverse abrazivitati (culori), perii pentru mochete sau pardoseli dure, rezervoare de apa, kit de aspirare etc.;
  • masini spalat aspirat pardoseli: perii si paduri pentru curatat pardoseli, lamele de aspiratie, furtune de aspiratie si golire, acumulatori GEL etc.

Pentru mai multe detalii privind accesorii si consumabile Wirbel, comenzi si informatii privind stocul din Romania, va rugam sa ne contactati.