Wirbel va ofera o gama larga de aspiratoare profesionale de cea mai buna calitate, ceea ce va permite sa alegeti modelul potrivit care va face fata cu usurinta chiar si celor mai dificile sarcini de curatenie.
Gama de aspiratoare profesionale Wirbel este alcatuita din patru mari categorii:

  • aspiratoare profesionale pentru praf cunoscute si sub denumirea de aspiratoare uscate;
  • aspiratoare profesionale umed uscate cunoscute si sub denumirea de aspiratoare pentru lichide;
  • aspiratoare profesionale injectie extractie denumite si aspiratoare cu spalare;
  • aspiratoare profesionale abur.
Aspiratoare profesionale
Aspiratoare Profesionale

Aspiratoare Profesionale

Atunci cand alegeti un aspirator este important sa luati in calcul tipul de murdarie ce trebuie indepartata, tipul si dimensiunea suprafetei de curatat si frecventa cu care se desfasoara operatiunile de curatenie.
Diferentele intre aspiratoarele din aceeasi categorie sunt date de functiile disponibile, accesoriile din dotare, dimensiunea rezervoarelor, numarul de motoare si puterea de aspirare, tipul si suprafata de filtrare etc. Astfel veti alege modelul de aspirator potrivit cerintelor dvs.

Aspiratoare profesionale Wirbel pentru praf

Aspiratoarele profesionale Wirbel pentru praf sunt ideale pentru curatarea prafului uscat in cladiri rezidentiale, birouri, hoteluri si pensiuni etc.
Aceste aspiratoare profesionale Wirbel pentru praf uscat pot fi echipate cu fitre din material textil, fitre tip cartus sau filtre HEPA.
Din punct de vedere constructiv, aspiratoarele Wirbel pentru praf sunt orizontale, verticale cu sac sau fara sac si de tip rucsac alimentate cu cablu electric sau acumulatori.

Aspirator Praf Wirbel Mikros Aspirator Praf Wirbel 909 Plus
Aspirator Praf Wirbel 815 NP Aspirator Praf Wirbel 815 NI
Aspirator Praf Wirbel Power D 12 HE Aspirator Praf Wirbel Power D 12
Aspirator Praf Wirbel Power D 22 P Aspirator Praf Wirbel Power D 22 I
Aspirator Praf Wirbel W1 Aspirator Praf Wirbel W1 FLY
Aspirator Praf Wirbel W1 BC
Vezi toata gama de aspiratoare uscate Wirbel

Aspiratoare profesionale Wirbel injectie extractie

Aspiratoarele profesionale cu injectie extractie denumite si aspiratoare cu spalare pentru curatarea umeda a suprafetelor textile, mochetelor, covoarelor, tapiteriilor etc. fac posibila curatarea si sterilizarea tuturor suprafetelor in cladiri rezidentiale, birouri sau spatii publice si administrative. In plus, aspiratoarele cu injectie extractie din gama dedicata domeniului auto sunt echipate cu duze de spalare si aspirare speciale si furtune de lungimi de pana la 6m, pentru o utilizare facila.
Din punct de vedere constructiv, aceste aspiratoare sunt echipate cu rezervoare de diverse dimensiuni pentru utilizarea in spatii de dimensiuni diferite si includ accesorii potrivite oricaror sarcini de curatenie.

Aspirator Wirbel Power Extra 7 P Aspirator Wirbel Power Extra 7 I
Aspirator Wirbel Power Extra 7 I Auto Aspirator Wirbel Power Extra 11 I
Aspirator Wirbel Power Extra 11 I Auto Aspirator Wirbel Power Extra 21 I
Aspirator Wirbel Power Extra 21 I Auto Aspirator Wirbel Power Extra 31 I ULKA
Aspirator Wirbel Power Extra 31 I CEME Aspirator Wirbel Power Extra 31 I Auto CEME
Vezi toata gama de aspiratoare injectie extractie Wirbel

Aspiratoare profesionale Wirbel cu abur

Aspiratoarele profesionale cu abur, functioneaza pe acelasi principiu al injectiei extractiei dar, in loc de apa si detergent, pulverizeaza abur de inalta presiune avand marele avantaj ca aburul injectat patrunde in toate orificiile, indiferent de marimea acestora si in plus nu este necesara utilizarea detergentilor.
Din punct de vedere constructiv, aspiratoarele Wirbel cu abur sunt echipate cu rezervoare de 22 litri din plastic ABS sau metal-inox, avand o presiune de injectie a aburului de 5 sau 6 bari. Temperatura este reglabila pana la maxim 170gr.C in functie de tipul de suprafata de curatat.

Aspirator abur Wirbel Power Steam 5.3 MP Aspirator abur Wirbel Power Steam 5.3 MI
Aspirator abur Wirbel Power Steam 6.3 MP Aspirator abur Wirbel Power Steam 6.3 MI
Vezi toata gama de aspiratoare cu abur Wirbel