Certificari

ISO9001:2015 & IQNET

Echipamente Curatenie

Profesionale & Industriale

  • Str. Soldat Marin Nicolae nr. 31 , Sector 3, Bucuresti
  • 0758 025 025

Certificari

ISO9001:2015 & IQNET

Echipamente Curatenie

Profesionale & Industriale

Aspiratoare Industriale Wirbel

Va oferim aspiratoare industriale Wirbel pentru praf si umed uscate si aspiratoare antiexplozie ATEX de cea mai buna calitate si concepute pentru sarcini grele si neintrerupte.
Aspiratoarele industriale Wirbel se pot impartii in trei mari categorii:

  • aspiratoare industriale Wirbel pentru praf, trifazice, cu turbina si sistem manual de scuturare a filtrelor;
  • aspiratoare industriale Wirbel umed uscate, monofazice sau trifazice, pentru curatarea spatiilor de productie, a utilajelor, in fabrici, uzine etc.;
  • aspiratoare antiexplozie ATEX Wirbel industriale, pentru utilizarea in atmosfere explozive, rezistente la explozie si certificate ATEX zona 22, avand clasa de filtrare M;

Toate aspiratoarele industriale Wirbel sunt caracterizate prin robustete si durabilitate ridicata datorita selectiei atente a materialelor, filtre foarte eficiente si dispozitive de siguranta performante.
In calitate de reprezentanti autorizati in Romania ai producatorului italian Wirbel, va punem la dispozitie piese de schimb, consumabile si accesorii pentru toate echipamentele si utilajele comercializate.
Pentru mai multe detalii privind gama de aspiratoare industriale Wirbel, alegerea celei mai bune solutii tehnice, oferta de pret, informatii privind stocul din Romania sau comenzi, va rugam sa ne contactati.


Se arată toate cele 9 rezultate

Top