Certificari

ISO9001:2015 & IQNET

Echipamente Curatenie

Profesionale & Industriale

  • Str. Soldat Marin Nicolae nr. 31 , Sector 3, Bucuresti
  • 0758 025 025

Certificari

ISO9001:2015 & IQNET

Echipamente Curatenie

Profesionale & Industriale

Aspiratoare Abur

Va oferim aspiratoare abur Wirbel profesionale de cea mai buna calitate ce combina functiile a doua utilaje intr-unul singur: generator abur si aspirator umed uscat. Jetul puternic de abur fierbinte si la o presiune mare, face ca procesul de curatenie sa fie mai rapid si mai eficient chiar si impotriva celor mai dificile murdarii.
Din punct de vedere constructiv, aceste aspiratoare abur Wirbel au rezervoarele de colectare construite din metal inox sau plastic foarte rezistent ABS si doua rezistente electrice a caror putere totala este de 3000W.
Pentru curatarea suprafetelor, aspiratoarele sunt dotate cu pompe de injectie a aburului cu o presiune de 6 sau 7 bari si o temperatura de 170 gr.C sau 175 gr.C. Modelul de aspirator cu aburi profesional Power Steam 6.3. ER este dotat cu un sistem de umplere automata a boilerului din rezervorul extern, caracteristica ce garanteaza un timp de lucru de 4 ore fara intrerupere.
In calitate de reprezentanti autorizati in Romania ai producatorului italian Wirbel, va punem la dispozitie piese de schimb, consumabile si accesorii pentru toate echipamentele si utilajele comercializate.
Pentru mai multe detalii privind gama de aspiratoare abur Wirbel profesionale, alegerea celei mai bune solutii tehnice, oferta de pret, informatii privind stocul din Romania sau comenzi, va rugam sa ne contactati.


Se arată toate cele 4 rezultate

Top