Certificari

ISO9001:2015 & IQNET

Echipamente Curatenie

Profesionale & Industriale

  • Str. Soldat Marin Nicolae nr. 31 , Sector 3, Bucuresti
  • 0758 025 025

Certificari

ISO9001:2015 & IQNET

Echipamente Curatenie

Profesionale & Industriale

Masini Monodisc

Va oferim masini monodisc Wirbel profesionale de cea mai buna calitate, versatile, robuste, eficiente ce permit diferite tipuri de activitati de curatare, cum ar fi curatarea profunda, spalarea, polisarea, lustruirea si cristalizarea pardoselilor sau samponarea covoarelor.
Din punct de vedere constructiv, aceste masini monodisc Wirbel au diametrul periei sau suportului de pad, de 330 mm, 405 mm, 430 mm, 505 mm sau 550 mm. In functie de novile dvs. puteti opta pentru monodiscuri Wirbel ale caror rotatii pe minut se situaeaza intre 154 rpm si 1500 rpm.
Aceste masini permit obtinerea de rezultate remarcabile pe toate suprafetele de podea: pardoseala din materiale textile, beton, caramida, piatra fina, dale, gresie, marmura sau granit etc.
In calitate de reprezentanti autorizati in Romania ai producatorului italian Wirbel, va punem la dispozitie piese de schimb, consumabile si accesorii pentru toate echipamentele si utilajele comercializate.
Pentru mai multe detalii privind gama de masini monodisc Wirbel profesionale, alegerea celei mai bune solutii tehnice, oferta de pret, informatii privind stocul din Romania sau comenzi, va rugam sa ne contactati.


Se arată 1–9 din 17 rezultate

Top