Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Certificari

ISO9001:2015 & IQNET

Echipamente Curatenie

Profesionale & Industriale

  • Str. Magnoliei nr.101, Sector 2, Bucuresti
  • 0758.025.025

Certificari

ISO9001:2015 & IQNET

Echipamente Curatenie

Profesionale & Industriale

Aspiratoare Scule Electrice

Va oferim aspiratoare scule electrice si utilaje profesionale Wirbel de cea mai buna calitate, ideale pentru aspirarea uscata si umed uscata in santiere, imobile in constructie, depozite si spatii de productie etc.
Seria Power Tool de la Wirbel are o gama larga si variata de modele de aspiratoare umede si uscate, proiectate special pentru a fi utilizate impreuna cu scule si unelte electrice sau pneumatice, pentru a optimiza munca instalatorilor, constructorilor si a diversilor producatori.
Aceste aspiratoare pentru scule electrice sunt disponibile in diferite dimensiuni ale rezervoarelor de la 22 la 50 de litri, echipate cu unul sau doua motoare de aspiratie cu putere maxima intre 1250 W si 1450 W. Sunt dotate cu o priza suplimentara la care se alimenteaza unul sau mai multe echipamente electrice.
In calitate de reprezentanti autorizati in Romania ai producatorului italian Wirbel, va punem la dispozitie piese de schimb, consumabile si accesorii pentru toate echipamentele si utilajele comercializate.
Pentru mai multe detalii privind gama de aspiratoare scule electrice si utilaje Wirbel profesionale, alegerea celei mai bune solutii tehnice, oferta de pret, informatii privind stocul din Romania sau comenzi, va rugam sa ne contactati.


Se arată toate cele 8 rezultate

Top Suna acum