by Wirbel Romania Wirbel Romania Niciun comentariu

Wirbel participa la expozitia CleanExpo Moscow ce are loc in Moscova, Rusia in perioada 13-15 Noiembrie 2017. Va invitam sa ne vizitati in Pavilionul 2, standul A407 – CleanExpo Moscow!

Cleanexpo Moscova

Wirbel Expozitie Moscova

Cleanexpo Moscow – WIRBEL Pavilionul 2, standul A407

Expoziția internațională CleanExpo Moscova – este o platformă eficientă de afaceri pentru creșterea vânzărilor și să atragă noi clienți interesați de achiziționare echipamente și materiale moderne pentru curățarea profesională, salubritate, igienă, curățare chimică și spălătorie

Targul oferă vizitatorilor produse din domeniul produselor de curățare, chimicalelor, salubrității și igienei, precum și echipamentelor de curatenie. Chiar și sisteme de curățare uscată, masini de maturat, mașini de spălat si aspirat sunt prezentate. Expoziția Clean se desfășoară o dată pe an în diferite orașe rusești.


Cleanexpo Moscow

Crocus Expo Moscow: Expoziția internațională nr. 19 de echipamente și materiale pentru curățarea profesională, sanitare, igienă, curățare chimică și spălare

Peste 160 de companii din Rusia, Germania, Italia, Kazahstan, Olanda, Turcia și Cehia vor participa la expoziție. 26 de expozanți participă pentru prima dată. Zona expoziției a crescut cu 10% față de anul trecut.

Expoziția CleanExpo din Moscova este formată din două secțiuni: “Curățire profesională” și “Curățătorie chimică și spălătorie”.

Expozantii vor prezenta un numar de noutati in ceea ce priveste echipamentele si materialele, inclusiv masini noi de spalat podele rusesti, masini de curatat compacte si de inalta performanta, un set special de curățare pentru sectorul alimentării publice, accesorii pentru curățenie, producție pentru mașini de spălat și spălătorie, și multe altele.

În zona demo din expoziție vor avea loc prezentări zilnice ale noutăților expozanților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *