Certificari

ISO9001:2015 & IQNET

Echipamente Curatenie

Profesionale & Industriale

  • Str. Ziduri intre Vii nr. 19, Corp G1, Sector 2, Bucuresti
  • 0758.025.025

Certificari

ISO9001:2015 & IQNET

Echipamente Curatenie

Profesionale & Industriale

Aspiratoare Praf Wirbel

Va oferim aspiratoare praf Wirbel profesionale pentru aspirare uscata de cea mai buna calitate ideale pentru curatarea prafului uscat in cladiri rezidentiale, birouri, hoteluri si pensiuni etc.
Din punct de vedere constructiv, aceste aspiratoare praf Wirbel sunt orizontale, verticale cu sac sau fara sac si de tip rucsac alimentate cu cablu electric sau acumulatori. Rezervoarele sunt construite din metal inox sau palstic ABS foarte rezistent.
Aspiratoarele uscate Wirbel sunt echipate fitru din material textil, fitru tip cartus sau filtru HEPA. In functie de model, se pot utiliza cu saci de aspiratie sau fara acestia.
In calitate de reprezentanti autorizati in Romania ai producatorului italian Wirbel, va punem la dispozitie piese de schimb, consumabile si accesorii pentru toate echipamentele si utilajele comercializate.
Pentru mai multe detalii privind gama de aspiratoare praf Wirbel profesionale, alegerea celei mai bune solutii tehnice, oferta de pret, informatii privind stocul din Romania sau comenzi, va rugam sa ne contactati.


Afișez singurul rezultat

Top Call Now ButtonSuna acum