Certificari

ISO9001:2015 & IQNET

Echipamente Curatenie

Profesionale & Industriale

  • Str. Ziduri intre Vii nr. 19, Corp G1, Sector 2, Bucuresti
  • 0758.025.025

Certificari

ISO9001:2015 & IQNET

Echipamente Curatenie

Profesionale & Industriale

Echipamente Curatenie Wirbel

.widget_layered_nav {display: none !important;}

Va oferim echipamente curatenie Wirbel profesionale si industriale caracterizate prin rezistenta, eficienta, usurinta si siguranta in utilizare. Preocuparea constanta a producatorului italian este obtinerea unei inalte calitati la cel mai bun pret, inovatia in tehnologie si design, seriozitatea si coerenta atat la nivelul productie cat si la nivel comercial.

Wirbel este unul dintre liderii din domeniul productiei de echipamente de curatenie profesionale si industriale din Europa datorita gamei complete de masini pe care vi le pune la dispozitie si datorita tehnologiilor inovatoare aplicate domeniului curateniei industriale.
De la aspiratoare, masini monodisc si masini de curatat pardoseli potrivite pentru spatii de birouri si spatii comerciale mici pana la masini de spalat aspirat cu om la bord, compacte si robuste, potrivite pentru suprafete mari, toate produsele Wirbel sunt la indemana dumneavoastra.

In calitate de reprezentanti autorizati in Romania ai producatorului italian Wirbel, va punem la dispozitie piese de schimb, consumabile si accesorii pentru toate aceste echipamente curatenie Wirbel profesionale si industriale.
Pentru mai multe detalii, alegerea celei mai bune solutii tehnice, oferta de pret, informatii privind stocul din Romania sau comenzi, va rugam sa ne contactati.


Top Call Now ButtonSuna acum