Certificari

ISO9001:2015 & IQNET

Echipamente Curatenie

Profesionale & Industriale

  • Str. Ziduri intre Vii nr. 19, Corp G1, Sector 2, Bucuresti
  • 0758.025.025

Certificari

ISO9001:2015 & IQNET

Echipamente Curatenie

Profesionale & Industriale

Despre Wirbel Romania

Wirbel Romania

Cine suntem

Wirbel Romania este distribuitor si service autorizat al renumitului producător italian Wirbel. In calitate de distribuitor si service autorizat WIRBEL, avem o mare varietate de masini, echipamente, accesorii si piese de schimb.

Multumita culturii industriale solide, bazata pe calitate si controlul complet al productiei, scopul fiind fiabilitatea, eficienta, calitatea si pretul tuturor produselor, Wirbel este unul dintre liderii mondiali in domeniul echipamentelor de curatenie profesionale si industriale.

Echipamente curatenie Wirbel Romania

Wirbel este unul dintre cei mai importanti lideri in domeniul productiei de echipamente de curatenie profesionale si industriale din Europa datorita gamei complete de masini pe care vi le pune la dispozitie si datorita tehnologiilor inovatoare aplicate domeniului curateniei industriale.

De la aspiratoare si masini de curatat pardoseli potrivite pentru spatii de birouri si spatii comerciale mici pana la masini de spalat aspirat cu om la bord, compacte si robuste, potrivite pentru suprafete mari, toate produsele Wirbel sunt la indemana dumneavoastra.

Echipamente Wirbel - Garantia Calitatii

Principalul scop al Wirbel este calitatea.
Mentinerea competitivitatii in acest sector este motivul pentru care producatorul italian investeste anual o mare parte din resurse in cercetare si dezvoltare.

Ambitia de a pastra una dintre cele mai inalte pozitii in domeniul echipamentelor de curatenie profesionale si industriale este rezultatul acestor eforturi.
Un departament alcatuit din personal cu inalta specializare se ocupa sa transforme ideile in realitate adaptand constant noile tehnologii si dezvoltand noi modele.

Astfel, echipamentele Wirbel sunt constant adaptate cerintelor pietei, modelele existente sunt imbunatatite constant si sunt dezvoltate modele noi, potrivite cerintelor clientilor.

Sunt desfasurate cercetari constante pentru a imbunatati functionalitatea, ergonomia, pentru a reduce zgomotul si, in acelasi timp, pentru a reduce consumul de energie. In mod constant sunt cautate materiale noi care sa permita echipamentelor Wirbel sa fie mai eficiente, versatile si sa respecte mediul inconjurator.

Istoria Wirbel

Wirbel este un important producator italian de echipamente de curatenie profesionale si idustriale, cu sediul in Dorno, provincia Pavia. Compania a fost fondata in 1968 si a debutat cu productia de aspiratoare profesionale si industriale. Astazi este un brand recunoscut in Europa multumita experientei de cinci decenii si gamei complete de echipamente: aspiratoare, monodiscuri, masini de spalat si aspirat.

Wirbel are aproximativ 200 de angajati, facilitati de peste 40.000 mp, 5 linii principale de productie, un departament de turnare cu 20 de prese de injectie si un depozit de 20.000 mp putand astfel sa asigure o capacitate de productie de 250000 de masini pe an.

Toate produsele Wirbel sunt caracterizate prin rezistenta, eficienta, usurinta si siguranta in utilizare.

Preocuparea constanta a producatorului italian este obtinerea unei inalte calitati la cel mai bun pret, inovatia in tehnologie si design, seriozitatea si coerenta atat la nivelul productie cat si la nivel comercial.

Descopera Wirbel Romania

Echipamente Curatenie
Accesorii si Consumabile
Service Wirbel

Contact Wirbel Romania

Adresa
Numere Telefon
Formular contact si Email

Echipamente Wirbel

Aspiratoare Profesionale si Industriale
Masini Monodisc
Masini Spalat Aspirat Pardoseli

Top Call Now ButtonSuna acum