by Wirbel Romania Wirbel Romania Niciun comentariu

Rolly este noua masina ultra-compacta de spalat aspirat fabricata de Wirbel. Acest nou echipament este rezultatul experientei inginerilor si expertilor de produs Wirbel.

Rolly este raspunsul potrivit pentru orice cerinta de curatenie profesionala fiind un amestec unic de solutii distinctive – dimensiuni compacte, un maner special cu optiune de deblocare, un sistem combinat de perii si raclete (ambele brevetate) si bateriile litiu de ultima generatie – care fac din Rolly solutia ideala pentru zonele de dimensiuni mici sau aglomerate.

Wirbel Rolly

Wirbel Rolly

Masina spalat aspirat pardoseli Wirbel Rolly

PUTETI CURATA ORIUNDE DORITI
Compact si reactiv, Wirbel Rolly functioneaza perfect in indiferent de mediului. Dimensiunile sale, combinate cu noul maner cu sistem de deblocare, garanteaza cele mai bune rezultate de curatare, chiar si in zone aglomerate si in spatii inguste. Rotile pivotante asigura manevrabilitate maxima.

USOR DE UTILIZAT
Cu ajutorul panoului de control intuitiv si a configurarilor simple totul este mereu sub control. Componentele colorate in albastru, manerele si butoanele indica in mod clar unde utilizatorul poate atinge in siguranta in timpul operatiunilor de pregătire a masinii sau in timpul utilizarii efective.

USOR DE ALIMENTAT SI GOLIT
Rezervorul de solutie este usor de transportat si umplut (la chiuvete, robineti etc.) si are gradatie procentuala pentru dozarea solutiei care este foarte practica. Rezervorul de recuperare este pliabil si detasabil si, datorita sistemului sau click-clack, se sigileaza perfect, evitand astfel orice scurgere a apei, fie in timpul transportului, fie in timpul lucrului. Rezervorul poate fi usor transportat si golit, exact ca o galeata.

INTRETINERE FARA EFORT
Periile sunt usor de montat si demontat cu ajutorul butonului dedicat si sunt usor accesibile, puntea periilor fiind culisanta. Lamelele de aspiratie sunt, de asemenea, usor de montat si demontat.

AMPLASAREA BATERIILOR IN CARCASA PENTRU COMFORT COMPLET
Nu aveti nimic de indepartat, scos sau pregatit pentru locatia bateriilor. Acestea sunt amplasate intr-o carcasa practica care poate fi introdusa cu usurinta in spatele masinii.

USOR DE TRANSPORTAT, PARCAT, DEPOZITAT
Rolly este cu adevarat mic si mai ales usor (doar 23 kg). Cand nu este in functiune, poate fi mutat, parcat sau depozitat oriunde fara efort.

MULTE ACCESORII, PENTRU A SATISFACE ORICE CERINTA
Toate variantele Wirbel Rolly au in echiparea standard toate accesoriile de care aveti nevoie. In plus, există o gama larga de accesorii (baterii, incarcatoare, perii etc.) pentru a utiliza Rolly eficient indiferent de cat de exigente sunt cerintele de curatenie.

CARACTERISTICI TEHNICE WIRBEL ROLLY
Mai multe detalii privind caracteristicile tehnice ale acestei masini, echiparea standard si variantele constructive gasiti accesand paginile urmatoare:
Wirbel Rolly 7 1/2 E 33 echipata cu cablu electric
Wirbel Rolly 7 1/2 M 33 BC 10Ah echipata cu acumulatori Litiu Ion de 10Ah;
Wirbel Rolly 7 1/2 M 33 BC 20Ah echipata cu acumulatori Litiu Ion de 20Ah;
Wirbel Rolly 11 E 33 echipata cu cablu electric
Wirbel Rolly 11 M 33 BC 10Ah echipata cu acumulatori Litiu Ion de 10Ah;
Wirbel Rolly 11 M 33 BC 20Ah echipata cu acumulatori Litiu Ion de 20Ah;

Pentru informatii referitoare la STOC si pret va rugam sa ne contactati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *